Tips og tricks RSSBland dig til nye flotte farver

Som jeg ofte siger til mine kursister, så behøver man ikke et stort udvalg af farver for at komme i gang med at male med alkohol ink. Faktisk er det nok med nogle få, vigtige. For når du først har grundfarverne, så kan du blande dig til nye flotte farver og spændende nuancer. Prøv at tage et kig på denne video, hvor jeg viser dig hvordan jeg med få farver laver et flot farvespil.

Fortsæt med at læseSådan ser du nemt farven på dine inks

Hvis du - ligesom jeg - efterhånden har fået samlet en del farver sammen, så kan det godt tage lidt tid at finde lige præcis den nuance, som man leder efter. Især hvis flaskerne ikke er mærket særlig godt. Jeg har dog fundet et lille trick, der virker rigtig godt for mig, og som gør det muligt at finde lige præcis den farve, jeg søger - nemt og hurtigt. Det går i korte træk ud på at man farver toppen af sin flaske i den farve, der er i flasken. Simpelt men uhyre effektivt :-). I videoen nedenfor viser jeg eksempler på, hvordan jeg har gjort det.

Fortsæt med at læse